hbo stage - afdeling P&O

Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar studenten die in de richting van personeel & organisatie (bij voorkeur hbo business studies afstudeerrichting HRM) studeren. Wij bieden géén afstudeerstage.

Wat ga je doen?

Dat is nog niet in beton gegoten en hangt ook af van jouw opdracht en interesse. Wat we al wel kunnen vertellen, is dat je gaat meelopen binnen de afdeling personeel & organisatie. Grotendeels werk je samen met de vakspecialisten en krijg je de kneepjes van het ondersteunende p&o-vak geleerd. Daarnaast krijg je de ruimte om binnen de afdeling personeel & organisatie en de diverse organisatieonderdelen mee te kijken en krijg je veel eigen ruimte. Je komt terecht in een team waar met veel plezier wordt gewerkt.

Dit verwachten we van jou

Als stagiair verwachten wij van jou dat je enthousiast, energiek en initiatiefrijk bent. Je kunt makkelijk schakelen tussen zelfstandig werken en in teamverband werken. Je bent niet bang om vragen te stellen en hebt de ambitie om een expert te worden in jouw vakgebied! Je zult op enig moment zelfstandig opdrachten oppakken waarbij je natuurlijk ondersteund wordt door onze vakspecialisten.


Dit bieden wij jou!

Als je onze organisatie komt versterken als stagiair, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun je dit van ons verwachten:

  • Een passende stagevergoeding.
  • De gemeente Maastricht investeert in jouw ontwikkeling.
  • Leuk om te weten: sommige stagiaires hebben het zo naar hun zin, dat ze een vaste plek veroveren in onze organisatie.
  • Veel zelfstandigheid en voldoende uitdaging.
  • Er zijn diverse opdrachten te vervullen denk aan de implementatie van een nieuw HR-systeem, evaluatie van roosterplanning, opschoning systemen of implementatie van wet- en regelgeving vanuit de nieuwe cao.
  • Meekijken bij diverse organisatieonderdelen en verschillende functies (denk aan adviseurs, juristen, teammanagers).
  • De mogelijkheid om vanuit thuis te werken aan opdrachten.

Ben je enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze vacature van stagiair? Reageer dan vóór 16 mei 2022 door je motivatie en cv t.a.v. Jeanine Brandts (medewerker P&O) via e-mail vacaturebox.p&o [at] maastricht.nl te sturen.