Opleiding - Mobiliteit- en opleidingscentrum

Mobiliteits- en Opleidingscentrum

Jou het beste uit jezelf laten halen! Dat is ons doel. Want jouw ontwikkeling en resultaten dragen bij aan het succes van de organisatie. De gemeente Maastricht beschikt over een eigen mobiliteitscentrum en opleidingscentrum (Learn).
 

Mobiliteitscentrum

Het mobiliteitscentrum helpt om je loopbaanpad (verder) uit te stippelen en goed voorbereid te zijn op de ontwikkelingen   Dat is maatwerk. Wat kan allemaal?

  • Je kunt een loopbaantraject aangaan. Een loopbaanadviseur gaat samen met jou aan de slag. Stapsgewijs word jij je bewuster van je persoonlijkheid, ambities en mogelijkheden. 
  • Via de loopbaanroute Samen aan de slag krijg je aan de hand van opdrachten meer inzicht in je passie, talenten en toegevoegde waarde. Door het maken van een actieplan wordt duidelijk welke volgende stappen je op jouw loopbaanroute kunt zetten.
  • Meld je aan voor het digitale spreekuur Zet je loopbaan in beweging. Tijdens het spreekuur sparren we op een laagdrempelige manier met je over je  loopbaan.
  • We helpen je als je je wilt oriënteren op de  in-of externe arbeidsmarkt.

Opleidingscentrum Learn

De gemeente Maastricht wil een organisatie van lerende mensen zijn. Een plek waar het normaal is om jezelf te blijven ontwikkelen. Niet alleen in je vak, maar zeker ook qua vaardigheden en competenties. Een greep uit ons aanbod vind je op de website van Learn