WO stage - Rechten - fiscaal recht

Volg jij de opleiding fiscaal recht? Ben je op zoek naar een werkervaringsplaats?  Neem contact op om mogelijkheden te bespreken. 

Werken voor Maastricht

In Maastricht werken 1700 collega’s, 125.000 inwoners, externe partners, het college en de raad voor een prachtige stad en de regio. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond.

Kleine en grote bedrijven vinden hun ideale plek in de stad. Een stad van ‘leven en laten leven’, maar ook van zorgen voor elkaar. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen.

De gemeente Maastricht streeft ernaar een wendbare, integraal werkende en resultaatgerichte organisatie te zijn, die flexibel inspeelt op kansen en ontwikkelingen in onze omgeving. We stimuleren en bieden ruimte voor creativiteit en initiatief en helpen elkaar autonomer te werken. De gemeente Maastricht heeft aandacht voor haar medewerkers en voor hun persoonlijke en professionele behoeften, wensen en drijfveren, ongeacht de levensfase. Een organisatie die een gezond, veilig en aantrekkelijk werkklimaat biedt voor iedereen.

De gemeente Maastricht heeft als doelstelling de sport- en beweegdeelname te vergroten. Kwalitatief goede accommodaties, vitale verenigingen, bewegingsstimulering en professioneel beheer en toezicht bij de gemeentelijke sportaccommodaties zijn de 4 pijlers die moeten bijdragen aan het bereiken van dit doel.

Maastricht Sport

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Maastricht Sport is de verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht en is gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 90 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Dit verwachten we van jou
Als stagiair verwachten wij van jou dat je enthousiast, energiek en initiatiefrijk bent. Je kunt makkelijk schakelen tussen zelfstandig werken en in teamverband werken. Je bent niet bang om vragen te stellen en hebt de ambitie om een expert te worden in jouw vakgebied!

Dit bieden wij jou!
Als je onze organisatie komt versterken als stagiair, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun je dit van ons verwachten:

  • Een passende stagevergoeding
  • De gemeente Maastricht investeert in jouw ontwikkeling
  • Leuk om te weten: sommige stagiaires hebben het zo naar hun zin, dat ze een vaste plek veroveren in onze organisatie

Ben je enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze vacature van stagiair? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Suzanne van Lijf (medewerker Talentmanagement en Vitaliteit) via e-mail mobiliteit [at] maastricht.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.