Het verhaal van Anouk

Cultuur zit in ons allemaal en is van ons allemaal, vindt Anouk. Als marketeer bij Theater aan het Vrijthof brengt ze onder andere de dans- en musicalvoorstellingen onder de aandacht bij het publiek uit de stad en de regio.

Een andere wereld

Voordat Anouk bij Gemeente Maastricht aan de slag ging, werkte ze tien jaar in de commerciële sector. “Een compleet ander werkveld”, vertelt ze. “Ik vond het tijd voor een functie waarbij ik de connectie met de stad en de inwoners kon opzoeken. En hoe mooi is het dat ik die verbinding kan maken door middel van cultuur!”

Anouk krijgt er veel energie van om de culturele rijkdom in Maastricht te delen met anderen. “Het is overal zichtbaar in de stad en onderdeel van ons dna”, legt Anouk uit. “In Theater aan het Vrijthof verzorgen we een heel divers programma waar voor iedere bezoeker wat moois tussen zit. Aan mij de taak om deze voorstellingen, met name de dans- en musicalvoorstellingen, te etaleren.”

Voor alle cultuurliefhebbers

Om ervoor te zorgen dat cultuurliefhebbers buiten Maastricht ook op de hoogte zijn van de voorstellingen bij Theater aan het Vrijthof, werkt ze nauw samen met partners in de regio. “Samen denken we na over verschillende mogelijkheden die de culturele activiteiten in de stad toegankelijk maken en houden voor iedereen. Cultuur is van ons allemaal!”

Solliciteer!

Wil jij ook impact maken bij Gemeente Maastricht? Vind jouw nieuwe uitdaging op de vacaturepagina!