Werken voor Maastricht - over ons - Rianne

Over ons

Maastricht is een stad met allure, groot genoeg voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. In Maastricht werken 1.700 collega’s voor het college en de gemeenteraad. Samen met externe partners, bedrijven en zo’n 125.000 inwoners werken wij aan een prachtige stad en regio.

 

‘Maastricht, onbegrensd en ontspannen’ is de titel van het coalitieakkoord. En dat onbegrensd en ontspannen geldt ook voor het werken bij de gemeente Maastricht. Want als medewerker krijg je de ruimte om te groeien, te bloeien en jouw talent te ontplooien. Of je nu voor één baan bij ons blijft of je hele loopbaan. We hebben aandacht voor jouw persoonlijke en professionele behoeften, wensen en drijfveren. En we hebben oog voor een gezonde balans tussen privé en werk. Want alleen vanuit een ontspannen basis kun je grootse prestaties leveren.

Werken voor Maastricht betekent niet alleen werken voor een prachtige stad. Het betekent ook werk dat ertoe doet. Of je nu zorgt voor het leerlingenvervoer van huis naar school, een geboorte registreert, de prullenbakken leegmaakt, een persbericht schrijft over de val van de muur, balletles geeft of de jaarrekening opmaakt. Of je nu 't Mestreechs Volleks Tejater in de spotlights zet bij het Theater aan het Vrijthof of dat je zelf de show steelt tijdens een buurtbijeenkomst over de aanpak van parkeerdruk in een buurt. Of je nu de ICT-systemen van de gemeente veiliger maakt of de straten van Maastricht: samen maken we Maastricht. Hoe sjiek is dat?

Welkom bij de gemeente Maastricht!

Onze ambtelijke organisatie

Op de gemeentelijke website lees je uit welke organisatieonderdelen onze organisatie bestaat.