Het verhaal van Carly

In haar functie als coördinator Wet open overheid draagt Carly bij aan transparante en open communicatie bij Gemeente Maastricht.

Open communicatie tussen gemeente en burger

“Ik sta aan de lat om de Wet open overheid te implementeren binnen de gemeente Maastricht. Dit komt er in grote lijnen op neer dat ik ik toezie dat Gemeente Maastricht open en transparant communiceert met de burgers en documenten digitaal inzichtelijk maakt. Iedereen heeft het recht om te weten wat er speelt in hun gemeente. Bovendien stimuleert dit de betrokkenheid en de verbinding tussen de gemeente en haar inwoners.”

Terug naar haar roots

Maastricht is haar stad. Hier bruist het, vindt ze. Meer dan in andere gemeenten, weet ze nadat ze 15 jaar bij een andere gemeente heeft gewerkt. “Het ene evenement is nog niet afgelopen of de volgende start alweer. Er is echt altijd iets te doen hier”, vertelt ze. “Ik geniet van alles wat deze stad te bieden heeft, maar houd ervan om in het landelijke Lanaken, net over de grens in België, thuis te komen.”

Bij Gemeente Maastricht voelt Carly zich trouwens ook meer dan thuis. “Daar hebben ze voor gezorgd met een uitgebreid en interactief inwerktraject, waardoor ik met een hele zachte landing in de organisatie terecht kwam", vertelt Carly. “Ik maakte al snel kennis met mijn nieuwe collega’s en mijn nieuwe werkgever.”

Solliciteer!

Wil jij ook impact maken bij Gemeente Maastricht? Vind jouw nieuwe uitdaging op de vacaturepagina!