Het verhaal van Markwin

Na jaren te hebben gewerkt bij verschillende overheidsinstanties zoals de NAVO en Defensie, zocht Markwin een nieuwe uitdaging op lokaal niveau. Als Senior Projectmanager zorgt hij er samen met zijn collega’s én inwoners van de stad voor dat Gemeente Maastricht en alle gemeentelijke organisaties digitaal bereikbaar zijn voor iedereen.

Maastricht digitaal toegankelijk voor iedereen

“Gemeente Maastricht is meer dan het stadhuis en het gemeentekantoor. Het theater, zwembad, de bibliotheek en nog veel meer organisaties horen er ook bij”, legt Markwin uit. “Mijn werk in de ICT-tak brengt me in contact met al deze afdelingen, wat mijn baan heel gevarieerd maakt. Daarnaast werken mijn collega’s en ik samen met internationale partners in Duitsland en België.”

Er zitten nog meer internationale aspecten aan het werk van Markwin. Maastricht verwelkomt ieder jaar heel wat buitenlandse toeristen en studenten. “Ook zij willen makkelijk en snel digitaal zaken doen met de gemeente. Van het doorgeven van een verhuizing tot het aanvragen van persoonlijke documenten”, vertelt Markwin. “Wij zorgen ervoor dat deze processen soepel verlopen, door samen te werken met de inwoners. Wat willen zij weten? Waar lopen ze tegenaan als ze informatie zoeken? En welke oplossing hebben zij daarvoor in gedachten? Samen kom je op de beste ideeën!”

Solliciteer!

Wil jij ook impact maken bij Gemeente Maastricht? Vind jouw nieuwe uitdaging op de vacaturepagina!