Stagiair gezocht voor de afdeling collectie en informatie van Centre Céramique

Wij zijn op zoek naar een student die de procedures gaat beschrijven van verschillende organisatie onderdelen met als doel een eenduidig intern beleid te krijgen. Ook het verankeren van de werkwijze maakt hier deel van uit en het op papier zetten van de naadloze overgang van processen vanuit de afdeling collectie en informatie naar de afdeling klantenservice. 

Dit verwachten we van jou

Als stagiair verwachten wij van jou dat je enthousiast, communicatief vaardig bent in woord en geschrift, energiek, flexibel en initiatiefrijk bent. Je ziet snel verbanden en kunt deze relateren aan het grote geheel van de organisatie, je kunt makkelijk schakelen, werkt graag zelfstandig maar ook in teamverband. Je bent niet bang om vragen te stellen en hebt de ambitie om een expert te worden in jouw vakgebied! Bij voorkeur heb je kennis van procesbeschrijvingen en het beschrijven van administratieve processen.


Dit bieden wij jou!
 

Als je onze organisatie komt versterken als stagiair, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun je dit van ons verwachten:

 

  • Een passende stagevergoeding van € 300 bruto per maand bij 36 uur stage per week.
  • Een interessante werkomgeving in een culturele instelling
  • De gemeente Maastricht investeert in jouw ontwikkeling

 

Opleidingsrichting?

Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een student hbo bedrijfskunde, hbo informatie specialist of vergelijkbare opleiding.

Ben je enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze vacature van stagiair? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Rachael Konings (coördinator collectie en informatie) via e-mail mobiliteit [at] maastricht.nl (mobiliteit[at]maastricht[dot]nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.